göteborg i morgon

i mrgon bär det av till götet.
ska vara där tills på fredag.
tåget går 5:55.
det ÄR tidigt.

Förlåt att jag inte följde med på Danny och 'snygg'erik i parken.

Det kommer mer inom kort. Ulikeme. Mli

All you need is JUSTIN<3

DETTA INLÄGG ÄR TILLÄGNAT ALLA SOM INTE VAR I GLOBEN IGÅR OCH FÖR ATT GÖRA ER AVUNDSJUKA.

han kom, han spelade, han segrade. det är såklart Justin Timberlake jag pratar om. klockan tre mötte jag Frida å vi drog hem till hennes pappa. där försökte vi förgäves få fart på min Ipod, har alla problem med sin??
halv fem bar det av mot globen. efter att ha missat en avfart var vi snabbt på banan igen. vi ställde oss i kön vid entre sex och hela tiden frågade jag henne, "har du biljetterna?!" "jaaa!" svarade hon gång på gång. vi mötte Mickis där i kön, kanske bär dEt av till henne på fredag?, hursomhelst så kom vi in och hittade våra platser. sju började förbanden, kommer inte ihåg vem den första var, men hon hade ingen mindre är Timbaland med sig på scenen!! alla jublade när de såg honom, haha.. sen var de Natasha Bedingfield (ursäkta ev stavfel!) å som vi väntade på unwritten... men den kom aldrig, tills hon lugn börjar sjunga " efter den här låten kommer Justin Timberlake" och introt till Unwritten drar igång. Alla jublar, om det var för att de snart äntligen skulle få se Honom eller för de tyckte låten var bra vet jag inte, för mej var de nog båda.. sen var de bara till att vänta... typ nio hör man "futuresex/lovesound" å vad ska jag säga. hjärtat stannade å de va bara att jubla tillsammans me alla fjortisar. så otroligt bra konsert, show eller cirkus, vad du nu vill kalla det! de var underbart!!! nån stans mitt i kommer TI och kör en remix av massa låtar. vi sjunger med, viftar med armarna och dansar som aldrig förr. OMG VILKEN KVÄLL!! sexy back, love stoned, summer love och my love var bara några av de otroliga minnerna som etsat sig fast.kan verkligen inte nämna alla små highlights, jag säger bara; missade ni showen i stockholm? försök för allt ni är värda att komma till göteborg! älskade ni inte Justin sen innan kommer ni lugnt göra det efter!

notis: jag köpte ett par hotpants med trycket " sexy back" på asset, ascoola :D

Bilder kommer ev på F's bilddagbok: http://oblivion3.bilddagboken.se

ja, det blev ett långt inlägg, men inte tillräckligt, menmen.. ni får väl klara er utan fler detaljer, det var ju trots allt inte ni som var där ;)

det kommer mer inom kort. Ulikeme. Mli.

Justin idag!!

ja, ni hörde det. i dag ska jag å Frida på vår efterlängtade Justin Timberlake konsert i globen. haha jag å frida kommer antagligen virra bort oss, men den bjuder vi på ;) jag har ju inte skrivit på länge, men det är inte heller något särskilt som har hänt, sommarlovet har börjat vilket betyder slappare dagar, skönt. jojustja, i lördags var jag å tävlade, de gick helt ok, m man int räknar med att jag ramlade av två gånger och fick hjärnskakning på cupen. haha ljus å ljud känslig som få, men aldrig att jag missar justin för det. NOWAY!!
och ja, jag vet att han och Jessica Biel hånglade på öppen gata igår, men sedan när har det hindrat någon?? =D

Nej, nu måste jag fixa mej. ska ha min lilla svarta, det slår väl aldrig fel?

Det kommer mer inom kort. Ulikeme. Mli.

sommar, sol men utan vindar

Nu är sommaren här, på riktigt och förhoppnings vis är den här för att stanna.
helgen har varit bra, på lördagen var det tävling på strömsholm å i dag va de chill. försökte förgäves bli av me bonnbrännan, misslyckades totalt.

i fredags bjöd alexandrorna på glasstårta, mycket gott=)haha ni är så söta!!

i morgon bär det av till sundbyholm och ja, jag måste först cykla in till stan för att sedan cykla förbi hemma igen. hm.

det kommer mer inom kort. ulikeme. Mlie.

sjutton i dag =)

grattis till mej som fyller år idag! haha lite ego ska man va!
igår va de kalas för mormor, morfar, morbror å farmor. kul att träffa alla de tillsammans lite då å då.

idag va ja till skolan en snabbis i morse för att göra ett matteprov, sen ick jag dispans och fick vara ledig från svenskan som ju var min enda lektion på eftermiddagen =D halleluljamoment

nu ska ja ut till poolen,
det kommer mer inom kort. Ulikeme. Mli.

vilsta

kom just hem från en halvdag i vilsta, de va så kul! haha skratt,lekar,sol och härliga människor =) melike.
sedan var de ju sång och dans också.
loas lag vann med all rätt, de va asbra, (spec. bobos inhopp)
de gjorde om trasdockorna till en låt om att treorna skulle bort, fraser som: om man e av en annan sort ja då ska man kastas bort eller treorna ska ut ledde till mer än ett skratt =D

nu ska jag snart till enköping och träna, fick ta med båda, även fast det verkade helt hopplöst i lördags...

det kommer mer inom kort. Ulikeme. Mli.

helgen i korthet

måndag och glada miner =)

som ni kanske ser har N stylat min blogg, Tackar!

helgen har varit bra, var och tittade på strömsholmstävlingarna med mamma.
mysigt
träffade massa folk också, vissa hade man ju inte träffat på jättelänge!
haha på söndagen satt de två ungar framför oss på läktaren och när de började spela, we will rock you sjöng de; we will, we will, FUCK YOU! haha shit va jag garva!! =D
de va lixom as små!

det kommer mer inom kort. Ulikeme. Mli.

RSS 2.0