i dag ska vi prata om hestar, och inte vilka hestar som heslt utan klada hestar.



Ja mina kära vänner.
Då var det bara en knapp timma kvar på denna VECKAS arbete.
Drar till hammarö och equalitylie horseshow för hesttefvling i kväll och stannar tills på söndag.
Nås gör jag via telefonen och jag kommer, tyvärr, ha en mindre bloggpaus.

Btw. Vad gör ni helgen runt den 8e? poolparty @ karlberg? Messa om det passar, måste ses innan jag inte längre bor mellan er!! Annars vil jag veta när ni kan. Ni är ju bara såååå upptagna typ hela tiden. Messa era besökstider, tack.

Aja. btw, kommer inte berman från hammarö? Det här kan bli kul.

LOVE.

Lördag, del 2. Larz Kristerz, skumpa och nakenbad.

Bakgrund:
Lina träffade förra helgen en kille/man som hon nu är på g med.
Hans kompis har fest i mesta.
Eftersom att jag och ni vet vem är bra vänner dissar vi åbryggan och tackar ja till inbjudan. Så med lite cider i kroppen och en skumpa i handen sätter vi oss på tvåan och busschauffören lovar att säga till när vi ska gå av.

Kvällen, ca 22:00
Vi kliver av i mesta och möts snart upp av niclas, linas "boooyfriend". Tillsammans går vi mot huset och hör på avstånd musiken. Det är också det enda som hörs i mesta.
Till en början är detta hus ett hus vi inte vill vara i.

orsak 1. De har disco lampor, mellanstadiedisco någon?
0rsak 2. Stalkern. Han ser ut som Pingvinen ur Batman.

SÅ.JÄVLA.HET.

Dock inser vi snart hur skönt detta gäng med människor är. De är riktiga lirare som bara kör, utan att bry sig. Om något faktisk och vi dras snart med. Vad är felet med larz kristerz liksom? De är bra. Speciellt låten om carina. Observera att dansen till denna låt är bugg. Tack hasse och kerstin, aldrig trodde jag att den dansen skulle komma till användning.
Chill på altanen resulterar snart i machmaking, jag kan ju inte sitta här och vara singel. Nej, emelie ska hookas upp med killen som äger stället. "det är inte pingvinen från batman väl?" frågar jag utan att inse att det här är hans vänner plus att detta är något jag kom på för typ en halvtimma sen och att de kanske inte ens förstår vem jag menar? men det besvaras med ett asgarv och de insåg tydligen vem jag menade. Det var inte han som bodde där. Sedan satte jag stopp för machmakingen. Jag klarar mig nog själv ska ni se. OM jag gör ;)
Hur som helst.
Jag agerar dj och trängs med en annan som gillar great balls of fire. Det var nog bara han och jag som gjorde det.
Sedan kommer frida och säger att vi ska bada.
Okej, nu är klockan ett- halv två och det har blivit mer och mer logiskt att i en okänd människas hem börja leta efter badlakarn för att sedan näcka i hans jacuzzi. Vi hittade dem i en garderob i hallen. En stor hög med fina badlakarn, trots att han som bodde där sa nåt i stil med: "vi har inga mer handukar..." Hur som helst.
"JA VI HITTADE DEM!! NU SKA EMELIE OCH JAG BAAAADA!" vrålar frida över sång om ingenting och tydligen ses detta som en invit. Vi hoppar i och det gör även de andra. De hoppar från fönstret på huset. Mer champange och mys i poolen sen blir det kallt. Väldigt kallt. "vi startar bastun!" ropar någon. Men killen som bor där, kan vi inte bara kalla honom X? X har tröttnat på att vi glider runt i hans hem och tycker inte att man ska basta vid halv tre så X vägrar starta den. Dåligt val. Det blir till att dusha istället. riktigt varmt till det varma vattnet tar slut. Sedan drar vi hem till niclas. Där tar jag ännu ett bad innan vi somnar.
Någon gång skulle niclas ha sagt att vi fick ta täcken i garderoben. Sägs det. Vi hade inget jävla täcke. Det var kallt.
Klockan 8 väcker jag och fridis de andra och vill ha skjuts hem. Det fick bli buss.

Ja, jag försökte. Men det är så jävla många grejer som inte kom med. Egentligen borde jag väl radera hela inlägget och säga "jag kan inte ens förklara, mitt ordförråd räcker inte till." Men herregud, ska jag radera allt nu?
NEJ. Ni får helt enkelt hålla till godo.

LOVE.


Lördag. del 1. Emelie intar Örebro.

Ja, man lördag behöver två inlägg.

Lördagen börjar med att jag och mamma beger oss mot Örebro. Det var dags för öppet hus för de som ska börja i höst. Först på campus och sedan i centrum.

Campus.

Örebro universitet är det "unga" universitetet. Detta kan man se när man kommer dit. Inte för att det är jätta nya lokaler eller hus, utan för att byggnaderna är mer skola än läroverk- om ni förstår vad jag menar?
Hyffsat ljust och öppet och campus är samlat på en plats istället för att vara utspritt över hela staden.
Det finns olika byggnader för olika ämnen och en stor idrottsanläggning då man också kan utbilda sig till tränare.
Det fanns välklippta träd och fontäner och parkbänkar där man kan föreställa sig att eleverna sitter med en tjocka böcker.
Det finns också bostäder på området.
De var små.
Ja, det var väl det man fick veta när vi vandrade runt där på campus. Plus att de har ett damlag i innebandys div. 2 och ett herrlag, rugby div. 1. inget hesthopplag tydligen. inte ens ett stall på universitetsområdet. Konstigt.

Centrum
Jag har alltid trott att örebro är en liten stad. Men tji fick jag. En hyffsat stor stad med bra shopping. I alla fall vad det verkade som. Det som fångade min uppmerksamhet lite extra var zara, skobutiker, boomerang och det stora antalet resturanger/ klubbar samt sushibaren som har vunnit sm i sushibakning. Eller vad det heter, mmmmm...... Plus att vi hade grymma guider, iaf "grupp nummer B". De andra grupperna fick äldra tanter som guider, medan vi fick två "bros" i 20 års åldern som gav fan i när slottet byggdes. "eh.. ja här äe slottet då.." var väl det vi fick veta om örebros stolthet. Vi fick också se ett antal svensexor. Riktigt kul att det var en massa ungdomar som blev guidade tyckte iaf de som slapp klä ut sig till tex. en fransman. Mindre kul tyckte han själv.

Bro #1: "vi måste säga var bolaget är det är viktigt!"
Bro#2: "men nej det kan vi inte! deras föräldrar är med. vi representerar skolan!"

Ja det var väl en sammanfattning över lördagen i örebro.

Senare ska jag berätta om hur larz kristerz, skumpa och nakenbad kunde bli en av mina absolut bästa lördagar. 
Vilken cliffhanger.
LOVE.

it's all about us

Ja, iochmed (jag vet att det inte sitter ihop egentligen) att mina käraste smidare har gått och blivit lite nostalgiska och förklarat sin kärlek till vårat udda lilla "gäng" så är det väl inte mer än rätt att jag också gör det? Jag menar- vi brukar väl tillslut gå samma väg.

ni två, plus en liten nypa av marie, var de som tog mig till skolan. Jag ska ärligt erkänna att jag inte var där ofta. Inte ofta alls faktiskt. Kan det ha varit 75% närvaro i snitt tror ni? Hur som helst. Kan ni förstå hur lite det hade varit om inte ni var där?

Nemeth
, med sitt inte alltid bästa morgonhumör och en öppen "jag hatar smid och eskilstuna" attityd samt signaturkomentarer som "skjut miiiig" (oftast på matten) eller ett irriterande "keewee" samt diverse slag på mina ömma armar intog västeråsaren äckeltuna. Ja, så kan man nog förklara dig överlag. Ett irriterande pickande som man efter ett tag inte kan klara sig utan. Man kom att älska det och det kom att bli som en drog. Häromdagen saknade jag faktiskt pickandet så pass mycket att jag, inne på icamaxi började picka på mamma och säga "keewee, KEEWEEE!!" Detta har gett mig men för livet, men på ett bra sätt. För vad hade vi gjort utan varandra åren 06-09?

Hedwall
, slå upp ordet skön i ordboken och du kommer se en blond wigga som ler mot dig. Ett ganska stort leende också kan jag tänka mig. Denna fotbollstjej från stallis klev inte bara in i hela eskilstunas hjärta, utan också i mitt med sitt "äh, de löser sig". Man visste inte alltid var man hade dig, men om man någonsin skulle behöva sig skulle du utan att tveka ställa upp i sann "brother from another mother" anda.

"this is such a sex and the city moment" skulle Bruno ha sagt, precis som vi gjorde när vi först bildades som grupp.
Men det kom att bli mer än så.
ni ÄR gymasietiden och ni ÄR de härligaste alexandrorna jag stött på i mitt 19 åriga liv.

All kärlek till Er.

take a walk in my shoes if you really want to.

Det här skulle kunna vara ett oändligt lång inlägg.
Det var menat att vara ett långt, ärligt inlägg med alla tankar som jag behöver få ut. Som folk nog skulle behöva veta. Det skulle vara ett inlägg där jag berättar om alla glada, men framförallt svåra stunder i mitt liv som har format mig till den jag är.
Detta inlägg skulle förklara varför jag gråter så pass mycket att jag inte längre vågar spela beautiful med eminem. Det skulle vara mest ärliga och sista inlägg här i bloggen.

Men så blev det inte. För jag är en fegis som antagligen bara har en dålig dag.
Jag menar, varför skulle jag ha det värre än någon annan? Tvärtom, jag har det bra men är bara jävligt bortskämd.

Bortskämd och curlad som får allt jag pekar på, eller hur var det?
För det vet ju alla andra bäst.


LIVE TODAY

i går var det ja.
Jag mamma och pappa tog en sväng i södermanland.
Först hamnade vi i oxelösund där vi åt lunch. Satt i hamnen och tittade på båtar i det fina vädret.
Sedan åkte vi vidare till Trosas hamn och chillade lite.
Riktigt mysigt var det. Jag saknar att vara ute och segla och jag saknar närheten till havet. Jag saknar att ligga och sola i seglet och jag saknar att ta en sväng i stockholms skärgård. Att bara vara. Vara med familjen och vännerna. Att verkligen njuta av livet. Det verkar inte hinnas med längre. Just därför betydde något så enkelt som en sväng med bilen så mycket. Att bara komma bort och få vara en stund. Att ta vara på stunden och inte bry sig om vad som ska hända sen. Senare. Vad ska jag göra, vad har jag glömt, vad har jag lovat, vem ska jag ringa.

Plötsligt förstår jag innebörden med carpe diem.
LOVE. 

THIS IS WHY I'M HOT.

En av de absolut bästa komplimanger jag någonsin har fått är när jag, för ett tag sedan, blev nämd i samma mening som lillasyster Bernadotte. Tydligen liknade jag henne på en bild.
Dock kan jag inte hålla med, jag menar: titta bara


Så grymt jävla snygg!

Det enda i bilden som påminner om mig är att jag måste färga håret igen.



I går fick jag också schemat för nollningen. En hel månad håller det på med diverse aktiviteter. Frågan är, hur fan ska jag få tag på så mkt dricka?? haha typ tre aktiviteter var "ingen alkohol" :P
Sedan fick jag också lite inloggningsgrejr så jag kan kolla schema och blanketter från csn så man får lite cashflow.
Antar att det är jävligt intressant för er att höra om detta, men för tillfället handlar det mesta i mitt liv om förberedelserna inför denna flytt så ni får helt enkelt stå ut. Dock har jag ingen lägenhet än.

Nu måste jag fortsätta jobba men jag sen tänkte jag berätta om gårdagens utflykt med mamma och pappa runt om i södermanland.

LOVE.




I fly like papers, get high like planes.

Detta inlägg kommer, till en början vara en punktlista på vad jag gör en vanlig dag på jobbet. Det var alldeles för länge sedan vi hade punktlistor här.

- kommer för sent.
- stämplar in på någon j*vla joakim, jag kan inte min kod än.
- går hela vägen till arkivet för att kolla min kod för att sedan gå tillbaka och stämpla in. Observera att jag nu redan har gått ca 11:50 kr minus på denna arbetsdag. (7 min i snitt än så länge)
- hämtar en massa journaler. På tisdagar och torsdagar startar jag även om datorer.
- hämtar en stor kopp svart kaffe.
- Kollar igenom beställningar från olika avdelningar och tar itu med de.
- kollar bloggar
- tömer diskmaskinen, kollar post och tar en mellanstor kaffe.
- kollar perez och veckorevyn. Ev. elle.
- plockar in mappar i arkivet.
- hämtar kaffe.
- skriver ett inlägg i bloggen
- pratar med anna som lyckas komma ca tio i tolv varje dag.
- stämplar ut, nu med rätt kod som jag har skrivit i handen.

Någon måste göra detta jobb. (O)turen föll på mig. men jag ska inte klaga. Herregud. antar att det är ett bra jobb och att jag bara är grymt mesig. Måste ändå erkänna att de känns rätt bra att ha tillgång till allas journaler. jag har ju lite läsning om man säger så. Plus att det är liiite nice att gå genom hemliga dörrar, in till läkarrum, in på en massa ställen där "normalt folk" inte får gå. Det är det bästa med mitt jobb, att jag (4 a change) får känna mig lite viktigare än jag är.

Anyhow. Det är nu 15 min kvar och jag har faktiskt jobbat hårt idag. Det gäller att jobba undan en massa nu eftersom att jag ska försöka ta 3 (av fem) dagar ledigt nästa vecka. Det borde gå. Annanrs pratar jag bara med morbror. mohaha.

mamma messade just och meddelade att jag fått brev av öeereeebheroooeeeh. crazy.

Ja, det var mitt andra inlägg i dag, hur går det för ER brudar?? haha hänvisar till tidigare inlägg HÄR och antar att det stämmer. Jag är inte dum jag inte.

I morgon kanske ni kan få lära er hur man ska tvätta händerna, man behöver nämligen nästan vara hjärnkirurg.

LOVE.

amore



Vet inte om det känns rätt eller fel.
Först och främst- varför visste inte jag det här tidigare?
För det andra, varför kan inte bara karaktärer i serier vara det riktiga? (chuck tex...)

Visste ni om det här? är det något mer jag har missat?? hemska tanke

LOVE.

GOTTA DO THIS Y'ALL!!!

OMFG!

vad gör ni 14-15 augusti? SÄG ATT NI ÄR LEDIGA.
vi ska nämligen till göteborg då mina vänner.

WAY OUT fucking WEST!

Jag är på.

LOVE.


tell these people something they dont know about me.

Tjenare!
Idag har jag lyckats komma in på blogg.se och loggat in! Detta trots att typ alla sidor av värde är spärrade. MOHAHA.

Jag måste erkänna vilken stor respekt jag har för Er. Ni som jobbar mer än 20 timmar  veckan i 5 veckor. Ni är starka människor och utan Er skulle vårat samhälle inte fungera. 
4 timmars arbete om dagen är alldeles för mkt för mig. Det är ansträngande att ständigt söka bland journaler och prata med kärringar i telefonen som inte verkar fatta att det är DE som har slarvat bort några jävla sekretess papper. DE FINNS INTE HÄR!! efter ett tag, när jag inte orkar lyssna på deras tjat, säger jag med min snällaste röst, "men... jag är bara semestervikarie och det är min andra dag. men jag ska höra med de andra var papprena kan vara...." sedan lägger jag på och går in på typ vogue.com. Jag tar mitt arbete på lagom stort allvar.
Måste dock erkänna att vissa saker med mitt jobb är grymt bra. Som män i uniform. Det är något med uniformer, spelar ingen roll om det är militärer eller läkarstuderande. Me like.

I helgen tog jag det lugnt. Tävlade i lördags så jag har varit mer osocial än vad jag brukar. Det kan ha varit bra med tanke på den senaste tidens flitiga minglande men nu känner jag att det nog har gått för långt. Både pga min längtan efter alkohol och de ständiga smsn om "fest ikväll eller?!" (ja jag är typ aaaaaas poppis!) Det blir nog drag i helgen. (åbryggan! nemeth och hedis, kommer ni eller kommer ni?!?!?!?!??!!?)

Annars håller jag på att fixa lägenhet i örebro och väntar på att scheman med nollning osv ska komma. Snart så.

Jag skulle ha berättat något. Något viktigt. Men vad det var kommer jag inte ihåg. Det handlade inte om spaidi eller perez eller falska människor i min omgivning, det var något viktigt. Det var något som berörde oss.

Nu slutar jag om 8 minuter påminde den söta tanten i rummet brevid om.
Vi hörs väl om lördag ;)

LOVE.


time is'nt waisted when your getting waisted

Jag har nu tackat ja. Jag flyttar från jantelagens högkvarter till gnällbältets hjärta i slutet av augusti.
Håler på att kollar lägenheter för fullt och inser sakta men säkert att jag ska flytta hemifrån. CRAZY.
Tänkte att ni ville veta.

Btw, era bloggar + perez är det enda jag kommer in på via jobbdatorn så ni får gärna ligga i lite bättre med era updates. Ev. tipsa om andra hemsidor som är lite okända- annars är de nämligen stoppade, så som bbella, kissie och fb.

Däremot kommer man in på elle.com jag säger bara- chanel och gant höst/vinter 09! OMFG.

Vi börjar med chanel:
audry hepburn+twiggy+goth= hell yeah. (dock fick inte kalle L så bra kritik...) Såååå snyggt. mmm....

Sedan har vi gant,
en av stilarna heter "london preppy"- behöver jag säga mer??

Synd bara att jag aldrig kommer klä mig så, men det är som sagt fint att titta på.

Aja, thats it. vi syns (?) och hörs.

LOVE.


the lonely loner seems to free his mind at night

4 timmars arbetsdag. Jag är DÖD.
OMFG jag är inte menad att jobba.
Just nu har jag påsarnas påsar under mina röda svidande ögon och jag har svårt att sätta ihop en mening.
Detta kan ha att göra med john blunds frånvaro de senaste veckorna. Sömnlösa nätter är för mig lika självklart som att borsta tänderna och jag komer inte ihåg när jag sov en hel natt senast. Kanske kommer mina hårda (HAHA) arbetsdagar hjälpa mig med detta problem.


Tack Nemeth för ditt stöd. Med hjälp av det och serien college life (this is not "reality"- this is real) och låten i love college (GRYYYM) har jag taggat mig själv så jag är nu ca 70 % säker att tacka ja. Jag är nog redo för en ny epok i mitt liv.

AJA nu ska jag chilla med grandma och CO ska fira papi.

LOVE.

där man kan gå i sol på en strand

idag var mamma och jag en sväng i downtown etown. Gick runt i diverse boutiqer i gamla stan och så. Mys på hög nivå. Sedan red en tjej Nettland. Det gick inte så bra...

Jag har märkt att jag inte har så mycket att berätta om i bloggish. Det är mest allmänt dravel, som viserligen kan vara skönt att få ur sig, men ibland undrar jag om det verkligen är detta tryckfriheten är till för. Att en småstadsbrud ska blaja ner vad som har hänt under dagen i hopp om att någon faktiskt bryr sig?

Hur som helst är det trevligt. Jag gillar att ordbajsa.

Nu loggade flensfinest in på msn, läge att själv logga ut? haha skojar! De e ju lugnt med jobbet hennes nu.

Take care. Ni vet att jag älskar er DT!

LOVE.

Some call it arrogant, I call it confident

Jahapp. Antagen då.
Internationell rättsvetenskap. Leder till att man kan läsa law school i LA efter ett par terminer.
Ska man tacka ja? är jag redo för att lämna mammas trygga famn?
vem vet.

LOVE.

alex shoooulman myntade uttrycket "fylleblogga" jag tar härmed äran för bakis/ångest-blogga

ångest.
ångest som faan.


blev, som det så lätt kan bli, liiite för mkt i går. Flashade både det ena och det andra och jag är rädd att en av de som tog kort var från tidningen. eftersom att de frågade om namn och lina glatt berättade. Jävlar vilken bra represenant man blev för familjen! ångest.

Kvällen var iaf kul, träffade lite smidare. eller ja, fd smidare. ett jävla liv om måndag blev det, och självklart gled vi in på ett visst skrällpar... ;)

haha sen hade jag och lina lite sång på bussen och telefontrakaserade en stackars fdsmidare,numervimlare.

nej, ångesten dämpar sig inte. och kuriren svarar inte i telefon, japp jag har ringt typ 10 nummer för att förgäves försöka stoppa pressarna.
det kommer bli en kanonkul måndagsmorgon.
som nemeth skulle ha sagt, skjut mig.

LOVE.


no headline.

hej.
bara så ni vet har jag inget att säga. mer än att jag red idag.
det var kul.
japp, stora bokstäver är överskattade.

detta ÄR att leva livet, för som någon smart sa, ju mer intressant en person blir, ju mindre intressant blir dennes blogg.

LOVE.

welcome 2 my life

Hej allihoppa!

hemma igen.

tänkte att ni ville veta.

Nu väntar stallet och lite andra uppdrag, sen kanske man hinner steka vid poolen.

Nemeth, vi måste ses, helt seriöst. men GAH när?

vi också hedwall. men sen. ;)

dagens TTYN går till nattvandrare utan sinne för humor.

LOVE.

RSS 2.0