torsdag.

Förlåt mig fader, för jag har syndat. i går och i förrgår skolkade jag, men jag hade bra skäl, tro mig! i tisdags var jag och klippte mig och i går var det träning på rekesta i enköping. visst va de bra anledningar?!
träningen blev faktiskt riktigt lyckad så nu ser jag fram emot helgen =) ska ju till linköping fredag-söndag, och ja fader, jag har ansökt om ledighet.

aldrig förut har väl tonårsgraviditeter varit så hett som nu, ok- inte sedan lill spears. självklart handlar det om mccains vp palin. hon som så tydligt sagt att kåta ungdommar ska hålla sig till avhållsamhet har ju en 17årig dotter som är gravid i femte månader. i just love it.  vi som tyckte att gwbs unge va trashig!

hur som helst, det jag vill komma fram till är att i går när jag öppnade tidningen fick jag se att en gammal kompis, lika gammal som mig, har fått barn. grattis ? jag vet faktiskt inte vad jag ska säga, för det är ju inte rätt, iaf tycker inte jag det. jag menar, vad ska hon göra resten av sitt 'unga liv'? vara mammaledig? det är sjukt och vet man hur barn blir till vet man fan hur man ska göra för att inte få det. jag håller inte med palin om avhålsamhet, däremot får man väl ta å tänka lite. argh! jag blir så irriterad! hoppas iaf att det här är något hon verkligen vill och har möjlighet att klara av. 
på tal om den inledande meningen, pappan stod inte med i födelseannonsen.
hoppas allt går väl, för hur mycket jag än är emot det vill jag inte att de ska gå illa.

<3 E. 


RSS 2.0