-

Bloggtorka. Det är väl det som sammanfattar den senaste tiden.
Bloggen kommer inte direkt i första hand.

Sitter och kollar flygbiljetter med nemeth. Vi vill komma här ifrån, typ till london? de skulle ju intye sitta helt fel.
i morgon är det skridskor. jag hatar skridskor. jag är kass på det. sämre än på bollsporter, förstår ni då? mmm... just det.

annars var jag ute i fredags. finns inget att skriva, som nemeth säger om sin helg.
kommande helg bär det av till romme. haha kommer ihåg förra gången, frida + emelie i skidbacken är väl inte det mest säkra. hoppas bara att vi inte blir hängande i byxorna upp och ner i liften. hahaha

see ya


FACEBOOK LJUGER INTE!

mohaha. ni vet att jag älskar skandaler, visst? okej, det handlar sällan om riktiga skandaler men jag förstorar mer än gärna upp saker, i alla fall när det handlar om looove. eller fyllestrul? för det hoppas jag seriöst att det var. bilderna cirkulerar på facebook och jag kunde inte låta bli att asgarva när jag såg det. Mitt största mobbobjekt från högstadiet med en ny vän. och nej, inge namedropping här.
Låt mig bara säga att bruden är mer psykiskt instabil än jag (fattar ni?!), 1 äpple hög å gav hela skiftingehus tinitus.
juicy.

btw, jag kommer till skolan i dag. Självklart har ni saknat mig ?
eller inte.

see ya'll.
<3E.

min nagel gör ont. väldigt ont.

jag känner att jag måste skriva lite, nemeth sitter brevid och gör det så jag känner mig som en dålig människa om jag bara sitter här.

gym i morse och jag tränade faktiskt, jo lite iaf. marie påminnde mej om det snart är sommar och små bikinis så jag körde lite mage, antagligen också för att jag hittade en rosa pilatesboll! den var såå söt. sen kom nemeth en halvtimma för sent, men tåget var försenat så det var ine hennes fel. annars hade det väl inte gjort ngt- jag menar hon hyllas ju för att komma sent, skita io läxor och sånt. grattis. ja sen fick man lite intiminfo av marie och sen tog vi bussen till skolan. alla bilar verkade ju vara överfyllda... hade inte ens busskort med mig så jag skickade ett sms så man får biljetten på det sättet- fast bussköraren kollade inte ens! argh. värt att skicka det jävlia smset om gubben inte ens kollar!!!

ja nu är det hål till 12.40 sen är det musik och sen slutar jag. JA MATTE C ÄR ÖVER! i går var den lyckligaste dagen i mitt liv. hallelujah!
däremot tror jag att jag har underskattat högskoleprovet. trodde att jag galant skulle klara 1.6 som är vad man behöver för juridik men jag hörde att JG klarat 0.6 när han gjorde det. och han är väl smart?!? blir till att ringa HK hon klarade trotsallt 2.0...

hejhej.
<3E.

måndagsmorgon

hej igen. sitter än en gång i skolan, det är bara här jag skriver i bloggen så det var väl inte allt för otippat. Det som är otippat är att jag var i tid! kan bero på att jag inte visste att lektionen började 10 minyter senare- men ändå.

Jonna sitter brevid mej, hon är en lustig prick. Skrattar åt vad som helst gör hon. plus att hon mobbar mej. men det är väl sånt som man får ta när man har fattat helt fel på en uppgift. jaja bättre kvantitet än kvalitet är hasses måtto så han blir nog nöjd.

i natt somnade jag sent. för sent. det var ju vissa som hade någon form av smskupp mot mej. tack. alla har inte sovmorgon. vissa börjar 8. eller ja, 10 över.

nu har vi återsamling.
ciao!


strax under ytan.

torsdagens lunchinlägg. har inte hunnit uppdaterat förns nu då vi har haft idrott i munktell. Det var friidrottävlingar och ja, vad ska man säga... MITT LAG VANN. otippat. nemeth surar, också otippat. Själv är jag lite gladare nu än för två minuter sedan, man behöver nämligen inte matte c för att läsa juridik! kanske kan jag slippa läsa färdigt kursen, ligger ändå bara på g. jag hatar g. och vg. det är nog det enda jag hatar tror jag, annars ogillar jag ju såklart en hel del saker och människor, men hatar gör jag sällan. Jag är nog en sån som älskar mer än hatar. För mig är det helt naturligt att älska saker, jag kan ju älska glass! eller en tröja eller en person, okej jag älskar många personer. Faktiskt så gör jag det! ja, det var nog det mest personliga jag har skrivit här i bloggen. fattar ni hur ytligt jag brukar skriva? haha

i kväll spelar göksten mot guif, kanske svänger man förbi. först var det menat att jag skulle gå med marie men jag måste erkänna att jag nog slår en pling till hedis och sitter med henne. hedis och jag på handboll är oslagbart.

ja det var det, kanske kommer ngn mer uppdatering innan dagen är slut.
<3E.

sympati med mig själv.

då var det dags för ett lunchinlägg. i dag var det köttbullar, potatisklyftor och apelsinpepparsås. mycket bra. hade sällskap med alexandra x2. mindre bra. men man tager vad man haver som min mamma brukar säga. Nu har vi långrast, med tillhörande projektmöte. ohh, hasse och jag i ett litet rum... ewww rädda mig, NÅGON! anyway. flumstadiet har fortfarande inte försvunnit, det kommer vara här ett bra tag framöver...

vi hörs väl tidsnog, ni vet- jag är ju en seriös bloggare.
<3E.


första dagen på sista terminen.

wohooooo jag är tillbaka!
sitter i skolan, våran enda sovmorgon blev just inställd.
alla ser ovanligt trötta ut idag, har vi inte lov för att vila upp oss? har någon seriöst ens försökt vila? okej, jag har sovit bort mina dagar men det räknas inte.  vi pratar också ovanligt mycket. (nej det gör vi inte men jag är trött så surrandet är jävligt irriterande). Balen ligger rätt högt på listan. nästa vecka ska vi nämligen anmäla oss själva med partner. LOGISKT? eh i vår ålder väljer man partner typ dagen innan, inte ett halvår. Dessutom är det vissa som har bestämt sig för att de kanske inte ens ska gå. HEDWALL. hedis vill verkligen inte gå. balen är nämligen allt som hon hatar. klänningar, sminka sig, fixa håret, bli fotograferad.... själv tycker jag absolut att balen är ett måste. ALLA kommer vara där, och det ska bli kul att se vilka som kan sin etikett. det är som gjort för katastrofer och jag kommer vara där, oh ja jag ska iakta. lite som hedis på juldagen ;) haha
grattis också till nemeth som har snedlugg igen. snyggt jobbat.

see ya!
<3E.

RSS 2.0