blaj. skräll?

jahapp, då sitter man här igen. haha tänker på nemeth varje gång :) hon blir snart 18! stora tjejen... då blire spakväll i västerås kan ni ge er på! wohooo myspys. sen äre nyår, frågan är ju vad som händer då? måste hitta på något bra... sen kommer petter till etuna!!!! me <3 petter. somfan.

frågan är hur mamma får reda på vissa saker, hur vet hon ALLT? det kan omöjligt vara chansningar varje gång? näe, hon har nog en detektiv...
ja. så är det.

näe, bättre bloggare än så här blir jag aldrig.
blondinbella, hur lyckas du?

<3emeliehoe.

sammanfattning 25/12

jo, ska dra igenom gårdagen tänkte jag, nu när de e färskt i minnet. firade frida som blev 18 på självaste julafton. mycket trevligt, för vissa kanske lite väl trevligt.... har vi tur kommer tom bildbevis på hennes fb :) sen bar det av till lotus, synd bara att man skulle vara där så himla tidigt och att f tappade bprt mobil, leg å garderoblappen! men wtf. runt 3 kirrade vi en kebabrulle å sen var det "efterfest" i fridas trappupgång med ehh... jag å namn ;) divan iaf.
och bara så ni vet, jag är fan mer än en tvåa!!! hahaha (tia)

näe, nu ska jag kolla puhs film om heffaklumpen, sen ska jag hämta mamma vid 14.30 "om du är nykter då" som pappa sa. aja, mer detaljerat kan det inte bli just nu. kanske sen.
tjoooo.

4e i advent.

ojojoj, det här men att uppdatera var mycket svårare än jag trodde! Dagarna går ju i 140 så när ska man ta sig tid att skriva? anyway, i fredas var det julavslutning! woho!! jullovjullovjullov! träffade frida och vi skulle kirra julklappar. Jag har köpt en. och en klänning till den 25e :) den är blå med fransar, ni vet som lampskärmarna? omöjlig att stå still i!! sen kolla vi gosipgirl (chuck bass....) och bakade bananmuffins. riktigt goda! så träffade vi två innebandyspelare, varav den ena var snyyygg. Synd bara att han var för packad och jag var för hungrig ;) 

Hörde att nemeth skulle hjälpa till med min design, JA TACK! är inget direkt pro på den fronten, tja man kan väl inte vara bäst på allt.

ha det bra nu, 4e advent å allt!
<3 E. 

NI HAR HÖRT DET FÖRUT.

Jag har sagt det förr. Jag ska börja blogga! igen.... Efter succen som gästbloggare hos bla alexandranemeth och tidningen folket känner jag att nu är det dags! okej, det var väl ingen som brydde sig om det men wtf...

Nu är jag motiverad, jag ska visa nemeth att jag faktiskt också kan! wohooo!
Ni(du) som har hittat hit känner mig så någon presentation är inte ett dugg nödvändigt. Först tänkte jag radera hela bloggen och börja om på ny kula, men det klarar jag inte. För tro det eller ej det ligger en hel del arbete bakom tidigare inllägg och de kan man inte bara radera så där huxflux.

Ja, det har uppenbarligen hänt en del sen sist (augusit?) för jag har ett liv. vill jag tro, låt mig göra det. men det orkar jag inte skriva om nu, har haft en tuff dag! 2,5 timme idrott (var med på typ 30? kom dessutom för sent och har tappat bort pjuxen...) 45 minuter idrottspsykologi, 1 timme religion och så följde jag med mamma för att handla lite krubb. Japp det var min dag det.

btw, den eviga frågan kvarstår: raklugg eller inte?



Trevlig torsdagskväll! imorgon är det jullov!
<3
emeliehoe.

RSS 2.0