visitoxelösund.se- varför har de ens en hemsida??

I'M OUT OF HERE!

i morgon bitti drar jag "ni vet vem" och spem till oxelösund tom onsdag kväll.
ROADTRIP SOM FAN. haha en timme men wtf. en timmer kan bli så mycket mer när det är jag som sitter bakom ratten på haj. vi kan hamna vaaar som helst.

engångsgrill, bikini och godis är inhandlat så nu är det bara att packa, ta ett kvällsdopp, sova och ge sej iväg.
Hörde föresten att det ev. är "bakluckeloppis" där. intressant.

dagens TTYN går till snubbarna på ica maxi som lade ner en jävla massa frusen kyckling i vår korg och på allvar trodde att vi skulle träffas utanför entren och äta godis. eh, nej.

se yall!

LOVE.

bara repetiton, repetition jämt. Som i en gammal sång.

En sak har jag lärt mig här i livet: nöj dig aldrig. Vill man vara bäst, en vinnare, får man aldrig bli nöjd. Att nöja sig är det största hotet mot ständig utveckling och viljan att förbättra sig.
Kanske är detta anledningen till att jag så lätt blir uttråkad och vill hitta på något nytt. Kanske är detta också anledningen till att jag känner mig kvävd i den här staden och kanske är det anledningen till att jag, igår på åbryggan fick en form av panik och ville bort. Bort här ifrån innan jag är fast. Fast för alltid, i samma mönster, med samma människor och samma samma samma.
 
Att vara en randomtjej i eskilstuna kanske är vissas dröm, kul för er. Men inte för mig. Här får man inte utvecklas, man ska vara samma person som när man var 15. Men man kommer inte vara det för alltid. Hoppas jag. Dock vet jag flera som är det. De är exakt samma som när de var 15-16 och ärligt tala är detta skrämmande att se.
Nästan lika skrämmande som att en känd etunaslut kommer fram till mej med ett stort leende:

- Hej Emelie! Hur är det? (huuur glad som helst)
- Ehhh.. hej. ( skeptisk)
- Vi spelade i samma lag förut! kommer du inte ihåg mig? (fortfarande glaaaad)
- eh va? lag..? (blond)
- du är väl emelie öberg? (konstaterande snarare än fråga)
- Ja. ( hell yeah, en fråga man kan svara på!)
- Ja men vi spelade ju i göksten tillsammans. Sandra... (otålig)
- Ja men guuud! förlåt, jag är så dålig på att känna igen folk! allt bra med dej? (falsk. vem är bruden, förutom det man vet via rykten)

Ja. Förutom detta bjöd gårdagen på en hel del garv, men jag antar att det inte är lika kul om man inte var där.

Hoppas det var kul i strängnäs också. SMIDARE SMIDARE... sjöng jag på vägen hem. för att hedra er utgång.
Hoppas det var gryymt i vås också. Nemeth är väl back in cucumberland om inte jag misstagit mig. Och snälla niiinisen, bespara oss INGA detaljer.
tjejkväll SNARAST?

LOVE.

välkommen gröna granna sköna sanna sommar.

Eftersom att det är huur bra väder som helst är jag för upptagen för att blogga.
MEN jag måste bara säga att det är så jävla klockrent att perez twittrade till polisen efter att ha blivit nerslagen av will.i.am's manager! HAHAHAHA

Sedan tänkte jag också dra en snabb story om min midsommarnatt.
Efter dans i sundbyholm samt middag med släkt och vänner åkte jag och (behöver jag ens säga vem?) till en "fest" i fröslunda. Fårga inte varför, vet inte ens det själv.
Efter ett flertal felåkningar (typ halva etuna) kom vi fram och det var en ... fanfar. EMOFEST! vi satte oss i soffan, fick varsin cupcake och undrade vad fan det var frågan om. Hon som hade stället var dock nice. Tack för att vi fick komma. Hur som helst var det konstig musik så jag och ni vet vem tog saken i egna händer.
Vi började spela candyshop, drop it like it's hot, stronger, tokyo (danny, internt), golddigger, let it rock (i'll bring the fire...) ja ni fattar. 
Dettya leder till att emosarna blir, om möjlig, mer depresiva och de sjunker sorgset ner i soffan,. Sedan försökte vi hitta låten om emobarnet som skriver dagbok, men den fanns inte. tyvärr. I stället fick det bli i heard of a girl. Ni vet den med miss li som slutar med att hon i låten begår självmord. Plötsligt lyser barnen upp. "ÅÅHHH byt inte! vi lyssnar på HELA!!" Jag tror aldrig jag har haft så svårt att hålla mig för skratt. Därefter sätter vi på barbiegirl dansar lite på stolarna och åker hem.

Under denna natt fick jag också:
- Prata i telefon med en dyngad MN (lokalkändis och gryym golfare) Han kunde tydligen inte stå på benen eller hitta hem till sig själv där det var fest med 94or. classy.
- en privat pianokonsert. Bra pianospelare vill jag lova.
- flashade baken för en 8 åring. Tro mig, detta var högst ofrivilligt,
- förklarade eminems storhet för mina föräldrar, pappa insåg att han är ett geni. mamma är skeptisk.

Nu ska jag ut på min rosa fåtölj som ligger och flyter i poolen!

LOVE YOU HEDIS!

säg som det är- otrohet varar längst

Läste hos Hedwall att hon själv tycker hon har en tråkig blogg eftersom att det aldrig är några skrällar (var det så?) hursomhelst så har ju inte jag heller det på min blogg. Då måste den med vara boring (där av antalet sidvisningar?). Jag gillar ju, som ni vet, inte att berätta crazy saker om mig själv, MEN tillåt mig att hänga ut någon annan.

Det hela började onsdagen innan studenten...
Frida kommer i fullfart, något vingligt, fram till mig och berättar att "josse strular med snyyygaste killen! du måste se honom!" jag blir meddragen till ett visst smidgäng och får se vem det är,  RB. Tidigare arlandabo (typ) som började smid i trean. Ja, detta är samma person som utövade min idrott på en toalett i kroatien.
Hur som helst får josse självklart reda på att jag känner denna RB och ber mig berätta om honom.
Här mina vänner har man två val: 1. Berätta enbart bra sidor, du älskar ju lite action och du kommer absolut sitta på första rad när helvetet sedan bryter loss. Eller 2. Var ärlig, berätta vem personen egentligen är och se till att bruden inte faller för honom.
För en gångs skull valde jag här alt. 2 Jag berättade att denna person på något vänster är en form av heartbreaker.

Nästa gång vi möter paret är 6/6. Studenten! På blå. På väg från blå till maten och på väg från maten. Ja mina vänner. Flera gånger. Vid sista träffen kommer j fram till mig och berättar att de är på väg hem till RB och här väljer jag, det lättaste: alt. 1- "YOU GO GIRL!"

Onsdag efter studenten hamnar jag och josse på samma förfest och hon visar stolt upp en hel inkorg fylld med söta sms. Men... hur... kunde jag ha... FEL? "oj han verkar gilla dej, grattis!" "ska han ut i kväll?" HÄR kommer en viktig detalj: "nej, han är bortrest"

Nu hoppar vi fram ännu en vecka: Förra onsdagen.
Jag träffar mr. RB och vid ett tillfälle frågar jag "hur går det med josse då?" svaret blev en äcklad min och "jag ångrar allt!" va? vänta nu... "va? varför då?" "alltså, jag har flickvän. sedan april." OMFG! Flickvän sedan april! hon bodde i båstad och hade vitt överhår och svart underhår (ja jag fick se bild) 
Vet inte vilken känsla som tog över hand: äntligen lite drama, det var för länge sedan, flickvännen vet ingenting eller Jävla idiot, josse är min vän! konstigt nog blev det det sistnämnda så jag och frida, min iderliga följeslagare, lämnar bordet med orden "ska du till henne under tennisveckan måååste du ta med mig!" och en snabb kram och ringer josse.

Tycker fortfarande synd om bruden och för en gångs skull är jag inte stolt över att ha rätt. Hon förtjänar, som tjejer ofta gör, bättre. SÅ mycket bättre. som tur är ska hon snart till magaluf så hon får väl ta igen allt där. you go girl.

Ja, då var man en historia kort. Take care!
LOVE.

sunday. haha fattar ni? SUN day....

hellO fuckfacessss. Är på grymt oseriöst humör så jag tänkte underhålla med lite blogging.
har haft lugnt i flera dagar nu så jag är GRYMT understimulerad kan man säga.
Jag kan liksom inte hitta på något kul att göra själv utan jag är beroende av andra männsikor, precis som ni lagspelare är på en daglig basis med andra ord...

Under dessa dagar har jag t.ex. tagit fram en teori för hur det kan vara så många som har dött av flininfluensa i Usa, fler än i mexico.
Jag säger bara: MR &MRS fucking PRATT.
johooo då. Jag har tom bildbevis!


Vi minns väl alla denna bild från när paret mitt i grissjukehysterin kysstes i MEXICO?!?!?! De tog uppenbarligen med sig smittan till amärikatt.
SUCK. ondska i dess renaste form, tur för LC att hon inte umgås för mkt med dem.

Jo, det jan vara så att jag än en gång har lagt på lite extra påhittat material men I'm just piffing up the history som en viss anonym etunabo skulle ha sagt. samma person som förövrigt myntade uttrycket: you smell like corps and potatoes, retarded monkey.

Så, ni har mitt nummer, ring så kan vi hitt på nåt. Annars är jag rädd att liknande inlägg kommer fortsätta bajsa på yttrandefrihetens existens.

LOVE.

en snabbis

hej! nu har det gått för lång tid igen.
har inte tid att skriva men vill bara att Ax2 AKA DT ska veta att jag lever.
Love ya!


i wanna kiss u, but if i do then i might miss u babe...

Kära läsare.

Allt bra eller? Här är det fucking great! Chillat i dag, åkte med mamma och lämnade en häst i arboga, sov vid poolen och red. Kan det bli så mycket bättre än det? Nej, skulle inte tro det.
Så väntar jag på RÅÅÅÅGER som ska komma och hämta en jeansjacka. Men det känns som att det kanske inte blir av?
Hörrni, varför följer ingen the hills lika maniskt som jag?Jag behöver någon att diskutera med, tyvärr är jag inte tillräckligt skitzo för att ta allt med mig själv. Kanske kan ta det med ruff....
Det känns som att jag skulle berätta något. Verkligen något jag tänkte på. Men vad kommer jag inte ihåg. GAH.


Jaja i alla fall. Vad händer på midsommar då? Skulle smidarna träffas eller kan man planera in något annat tror ni? Har trotsallt fått tillåtese att bjuda hit alla mina vänner då :) iofs behöver man inte oroa sig, hur många kan det bli... tre? knappt.

Juste, träffade killen som gjorde årets sämsta kebabrulleköp i lördags, frågan är varför han asgarvade när vi träffades? Bjuder på den.

Juste igen, träffade också mehdi (aka wiplash) så man fick lära sig lite movs. Nu är man gryym ;)

LOVE.

one two three four un dos tres cuatro i know u want me......

God förmiddag.

Klockan är nu 11.17 och jag bloggar. Seriöst, vem kunde tro det om mig?
Antagligen är jag inte helt nykter än, det tog tre försök för at logga in men wtf.
I går var det ju nybron som gällde och man träfade en hel del folk.
Bla lite ex smidare.

JAg vet att jag har sagt att jag ska berätta allt och med tanke på att det är två plus jag som läser min blogg skulle jag kunna göra det, men jag tror att jag besparar oss alla från detaljer med hjälp av viss censur... Hur som helst så kommer ni hitta mig på nybron varje onsdag i sommar. OM ni gör.
Hoppas mina favoritbloggare kommer förbi? (AH+AN) ni har väl ändå inget bättre för er?

nu ska jag rida, ett mer seriöst inlägg kommer kanske senare, men bara kanske.

LOVE.
btw, byggare e fan snyggare!

det låter väldigt underligt- men jag har bara regn hos mig.

Hedwall: du kan ta det lugnt- det är nog bara du som läser bloggen iaf så ingen kommer se det du skrev ;) haha det är sant att du både har pojkvän och jobb, men du är inte som alla andra. Du är ju fan den skönaste människan i smids historia!

Åter till mitt så kallade bloggande.

Först och främst, det mest svenniga samtalsämnet ever: VÄDRET. För det suuuger. Seriöst, ska det här kallas sommar?? Det enda positiva är väl att skridskobanan på torget inte smälter. Nej, hit med sommarn säger jag!

I dag var jag på arbetsförmedlingen. Lagom kul, men nu är det klart i allafall och det är allmänt känt att jag är arbetslös. Men det skiter jag i! Börjar inse att jag just ni is living the fucking dream! och att det gäller att passa på. Så när jag i dag fick sms av lina med texten "utgång i kväll??!" var svaret uppenbart "jaa!! :D" så det bär snart av till slottskoletrakten och så vidare till harrys.

"men emelie! tittar inte du på fotboll nu?" kan man undra. Nej det gör jag inte. Men jag kanske kollar lite sen. Smidandan måste sitta kvar i kroppen med tanke på att jag ens överväger att sätta på 6an...


Så tillsist, gårdagens telefonsamtal med en viss man från telia. Vi kallar honom Erik.

"a det är emelie?"
"tjena emelie! det här är erik från telia. allt bra eller?"
"jo fan, de rullar"
"nice... har du något mobilabonemang emelie?"
"aa... telenor. de suger!"
"åh fyfan norrbaggarna! de vill ju bara ta dina pengar!"
"kan tänka mig de..."
"aja så då är du bunden i typ 10 år då..."
"japp"
"okej men du får ha det så bra"
"du med. hej"
"hej."

Så kortfattade borde alla telefonförsäljare vara.

LOVE.

you used to call me just to say, "i love you baby"....

Alltså, jag är verkligen grymt uttråkad.
Två dagar som vuxen har snart passerat och jag försöker ständigt komma på vad jag ska göra med mig själv.
Jag skulle, t.ex. kunna rensa garderoben på trasiga och för små kläder. Eller slänga alla onödiga skolgrejor. Eller städa i stallet.

Så, vad gör jag?

Jag sitter framför tvn och datorn. HELA dagarna. Okej, det har gått två dagar så det borde inte vara någon katastrof, men va fan- så här kommer ju mitt liv se ut nu i ett par månader.

Börjar planera vad jag kan göra... utgång i morgon kanske? Så funderade jag på att bjuda hit lite folk på midsommar.... men det krossades ju ganska snabbt. Jaaaa... det är väl vad jag gör. Plus att förfölja en viss person på face ;) mohaha

Btw, jag hatar att ha kompisar med jobb och pojkvän. Behöver någon som spelar i min liga och kan göra ROLIGA saker.....

LOVE.


when it was good- we were happy in the pouring rain. i wish it would, would be that good. when we were sitting on top of the world

Hej allihoppa!

Börjar sakta men säkert återhämta sig efter studentveckan och kan inte säga annat än att det lugnt var den bästa veckan i mitt liv. Överskattad enligt vissa, men underskattad enligt Emelie. (bara jag och big Z kommer undan med att prata om oss själva i 3e person)

Egentligen borde jag dra en punktlista i sann "jag-vill-inte-säga-allt-som-hände-men-ni-kan-få-lite-kodade-ord-som-egentligen-bara-jag-fattar-i-alla-fall" anda, men jag vet inte hur jag ska lyckas få med allt. För i och med att mitt nya liv som vuxen har börjat känner jag att jag verkligen vill säga ALLT. "Rensa ur garderoben" som slimS skulle ha sagt. Dock låter det något ballare på engelska. Men vafan, vem har sagt att jag är ball? ingen så vitt jag vet. Och OM någon nu skulle ha sagt det ligger antagligen promillehalten runt 2,1.

På tal om promillehalter, är det bara jag som har ett grymt sug efter att leva livet så som en 19 ska göra, festa hela tiden som en f*cking rockstar och inte bry sig ett skit om vad som händer i den riktiga världen? Eller är någon mer på? jag menar, ni vet var ni hittar mig, har trots allt lovat pappa att chilla vid poolen tills jag är 35. Då ska jag börja söka jobb.
Det var han som ville. typ....

Nu ska jag snoka runt på face efter lite juicy skvaller. Är redan uttråkad.

LOVE.


torsdag

livet borde vara en ständig studentenvecka. då efterfesterna övergår till förfester som övergår i fester som övergår i efterfester som övergår i förfester som... ja ni fattar.

i går var det harrys och jag säger bara, stackare som inte var där. En av de bästa kvällarna i mitt liv.

i kväll är det middag på ming med mina luciababes och sedan bär det av till gillberga (?).

tack nemeth för att du kom till etown med min väska btw! thats loove.

japp, thats it.

LOVEEE.

red bull- ger dig vingar



och i samband med att man hittat kokain i red bull fick deras slogan en helt ny innebörd.

off to frida (med lite red bull så klart).

LOVE.

onsdag.

hejhej!

måste bara understryka att nu säger smhi att det INTE blir regn den 6e.
bara så att ni vet.

i dag var det den ökända vilstadagen. låt oss bara säga att 90na lyckas alltid göra allting liite bättre.
Jag menar egentligen var det ju klockrent att ettorna fick bada trots att det typ är vinter. och att bespruta munkar med tabasco det förtjänar nästan nobelpriset- vem kom på det?

så var det ju marikas place i går. "vad fan ska ni göra i hälleforsnäs?!!" fick man höra ex antal gånger, men mysigt var det.

i dag bär det av till harrys.

i morgonb ska det vara ngn form av maskerad och jag är inte riktigt lika på som de andra känner jag... menmen

nu ska jag städa och leka med mina hästar.

btw, den eviga gåtan om var våra pengar fortsätter.
kanske, jag säger kanske, går det till maddes bensin i och med att hon  alltid skjutsar runt på ex. brodd?

LOVE.

andra juni 200nio

hejhej! nu var det länge sedan sist och jag skäms nästan. okej det gör jag inte, men det låter bra.

Jag sitter här och väntar på nemeth som kommer kl 13 för att hämta sina nycklar som hon glömde i går. Jävligt lyckat. i em. ska ev klippa mig och städa mitt rum.

jahapp. nu har jag inget mer att säga.

ha de!

btw, marikas i kväll???

LOVE.

RSS 2.0