dont think u know me.

Då var det lördag. I går hade jag praktik i tre timmar och man var ju inte på topp om man säger så... Classe verkade nöjd. Är det ens´möjligt? Antagligen missuppfattade jag honom, vi får väl se på måndag. Läste just nemeths blogg där hon skrev om hur lite folk vet om en. Det är rätt sjukt egentligen. Har gått smid i snart tre år och ingen vet vem jag är, så känns det iaf. Visst, jag valde smid istället för spei just för att jag ville ge mig själv en nystart. Slippa mina gamla sk vänner och allt skit. Börja om på nytt, träffa nya människor och få vänner för MIG den jag ÄR. Det gick väl sisådär. eller inte alls. är man inte sigsjälv i skolan så går det ju inte så bra. eller hur? jag menar alla som känner mig vet att jag  inte är den som sitter tyst sur och själv. mina nära vänner förstår inte vad fan eller vem fan jag snackar om när jag kallar migsjälv blyg. när jag säger att jag är tyst i skolan och att jag inte bjuder på mig själv för tre öre. det är inte jag. dessvärre verkar folk tro det. är man vrekligen skraj att skaffa sig nära vänner när man vet hur det kan gå? när man vet hur man blir lämnad för ett val. för ett gymnasieval?

Deep shit. jo det får väl bli så ibland.
ytligt är det nya djupa brukar jag säga. för att det är lättare att få bort saker från ytan än från djupet.

how do i feel this good, sober? oh... i'm not?!?

jaha, tydligen var man ute igår. nemeth tvingar mig skriva om det. vi hade kul :) confessions med henne och niiinis innan. jodå, våran relation är nu oficiellt på en ny nivå. de ni.
alla var där, eller ja- alla man bryr sej om. så ni som inte var där, ja ni fattar nog.

vi invigde också vår 100dagardiet. med sprit å jordnötsringar.
nu är det 99dagars diet istället.
eller 3dagars?

hejdå.

GAH! GE MEJ SOMMAR!!!

heeeej!
Woho tillbaka i skolan och jag ligger efter! otippat. eller inte då...
jag vill ha sommar nu! marie berättade om sommaren i morse och ja bah: GAH!!! GE MEJ SOMMAR! asså, tänk en sköön sommardag när man bara steker vid poolen med isvatten, kanske med en citronskiva, OM det inte e typ carbs i det?!?!? serri, vem uppfann carbs, typ hata juh!
OMG! nemeth e typ desperat nu juh hon tycker en kille (gubbe) kristoffer asp e söt. men hallå! han ser juh fan ut som ett ufo! OMGasså. typisk henne.

Nu ska jag läsa blondinbella och kissie, mina största förebilder!

see ya!
och glöm inte- think pink!!! ;)

RSS 2.0